Identitetsbeskyttende Pung

Hvis du opbevarer vigtige dokumenter på din computer såsom eksempelvis scannede foto-id dokumenter, statsdokumenter, kontrakter, osv., kan vi anbefale at tilføje disse dokumenter til den sikre pung. Identitetsbeskyttende pung er en krypteret fil, som kræver, at hovedadgangskoden indtastes før, den kan tilgås. Dette garanterer, at dine personlige data er sikret ved at forhindre adgang til dokumenterne for tredjeparter.

Bemærk: Kaspersky Password Manager-programmet giver dig funktionen Identitetsbeskyttende Pung. Du kan installere Kaspersky Password Manager og bruge dit Kaspersky Premium-abonnement.

Om hovedadgangskoden

Hovedadgangskoden er en enkelt adgangskode, som Kaspersky Password Manager-programmet bruger til at kryptere dine data i pungen. Vi anbefaler at bruge en hovedadgangskode, som indeholder minimum 8 eller flere tegn, store og små bogstaver, tal og specielle tegn.

Vigtigt: Af sikkerhedsmæssige årsager opbevarer Kaspersky Password Manager-programmet ikke hovedadgangskoden på din enhed og sender det ikke til sky-opbevaring. Vi anbefaler at huske hovedadgangskoden eller at skrive det ned og opbevare det et sikkert sted, da det ikke er muligt at gendanne en glemt adgangskode.

Om kryptering

Kaspersky Password Manager-programmet krypterer data ved hjælp af en symetrisk krypteringsalgoritme, der er baseret på Advanced Encryption Standard-standarden (AES). Nøglen udregnes fra din hovedadgangskode på Password-Based Key Derivation Function 2 (PBKDF2). AES-algoritmen er almindeligt brugt over hele verden til at beskytte hemmelige data. Denne algoritme har minimale RAM-krav, så dine data kan krypteres og dekrypteres på få sekunder.

Sådan tilføjer du et dokument til pungen

Sådan hiver du et dokument ud af pungen